Home » Offentlig sektor » En innovativ styringsplattform for effektiv digitalisering
Sponset

Stratsys har 60 prosent av svenske kommuner og fylker på kundelisten. Nå står de klare til å effektivisere styrings- og ledelsesprosessene i Norge.

– Stratsys ble grunnlagt i Sverige, og har de siste 20 årene utviklet en plattform der vi har samlet flere styrings- og ledelsesprosesser. Dette er standardiserte produkter innen for eksempel virksomhetsstyringinternkontrollbærekrafts-strategiinformasjonssikkerhet og kvalitetsledelse, forteller Andreas Brandin, som leder Stratsys i Norge.

Andreas Brandin

Leder for Stratsys i Norge

– I dag har vi over 60 prosent av det offentlige markedet i Sverige, og har vært på plass i Norge i mange år, men har betjent norske kunder gjennom norske partnere. For to år siden kom norske Verdane inn på eiersiden. Det ble startskuddet for at vi nå satser stort på det norske markedet, for å levere effektive og brukervennlige digitale løsninger.

Skalerbart

– Ved å velge en skalerbar plattform, jobber man i en enhetlig løsning, og slipper å forholde seg til mange forskjellige systemer. Man blir vesentlig mer effektiv, fordi man slipper å lære nye systemer og arbeidsprosesser. Det at man kan utvide løsningen etter behov og fremtidige krav, understøtter det kontinuerlige forbedringsarbeidet, og man risikerer ikke å bli historieløs, fortsetter Brandin energisk, og viser til en rekke fordeler:

  • Når du samler alle styringsprosessene i én felles plattform, får du også en mer helhetlig arbeidsmetodikk, økt transparens og bedre overblikk i sanntid, slik at du får mulighet til å håndtere avvik raskt, og kan arbeide mer proaktivt.
  • Våre produkter leveres med samme intuitive grensesnitt, som gjør det mye lettere å komme i gang, men også langt lettere å faktisk få utrettet noe. Det er engasjerende å se resultatet av sitt arbeid.
  • Våre kunder begynner vanligvis med en prosess, men oppdager fort hvor smidig og effektivt de kan skalere plattformen. Fordelene kommer til syne gjennom strukturerte, effektive, gjentagende prosesser, som forenkler rapporteringen, gir økt effektivitet og engasjement hos alle brukerne i organisasjonen.

Velkommen til en enkel og systematisk måte å jobbe på for å gjøre din organisasjon enda bedre. Bli mer effektiv og frigjør mer tid til å bringe til live arbeidet som virkelig utgjør en forskjell.

Les mer på stratsys.com/no

Får jobben gjort

Ifølge Brandin er Stratsys’ plattform utviklet for, så effektivt som mulig, å gi merkbare fordeler, ikke for å overlesse brukerne med overflødig informasjon.

– Våre prosjektledere har lang erfaring med ulike implementeringsprosjekter, og får gjennomgående svært gode attester fra kundene etter endt prosjekt. Implementeringsmetodikken bygger på et tydelig resultat- og ledelsesansvar, noe som betyr at det hele tiden gjennomgående fins en plan for hvordan vi kommer videre i implementeringen, til avtalt tid, sier han.

– Våre produkter er svært fleksible, og kan tilpasses kundens ønsker og krav under implementeringen, eller senere, når behovene oppstår. Det kreves heller ingen koding eller omfattende konsulentbistand, siden konfigureringen med letthet kan utføres av kunden selv, eller med bistand fra Stratsys’ svært profesjonelle konsulenter.

Brandin avslutter med å fortelle at Stratsys ofte er en forutsetning for at kunden reelt skal kunne jobbe effektivt med sitt kontinuerlige forbedringsarbeid.

Fakta

Stratsys er et SaaS-selskap som ble grunnlagt i Sverige i 2000 med mål om å gjøre det enklere for mennesker, bedrifter og organisasjoner å forenkle og forbedre sine ledelses-, kvalitets- og styringsprosesser.

Totalt antall brukere: 227 400+

Totalt antall kunder: 500+

Totalt antall ansatte: 200

Kontorer: Stockholm, Malmö, Göteborg, Oslo

Av Jarle Petterson

Neste artikkel