Skip to main content
Home » Fremtidens sykehus » Jobb smartere med tork vision renhold!
Sponset

Når renholder går på vakt og sjekker nettbrett, ser han eller hun straks hvilke dispensere som må prioriteres, basert på faktisk bruk. Systemet forteller renholderne nøyaktig hvilke refiller som de må ta med på trallen, på sin renholdsrunde. Fremtidsdrøm tenker du? Nei, løsningen er tilgjengelig og allerede i bruk i mange Helsehus og bygg i Norge.

Tork Vision Renhold

Ved å benytte sensorstyrt teknologi optimaliseres renholdet. Dette endrer måten vi jobber på fra rutinepreget renhold til behovsrettet renhold, ved hjelp av data i sanntid, basert på faktisk bruk. All data kan leses i en app på nettbrettet eller mobilen.

Superenkel administrasjon

Toaletter og andre rom utstyrt med sensor, som ikke er brukt, trenger man jo ikke å rengjøre sier Key Account Manager, Nina- Monica Johnsen i Essity Norway AS. – Og de som brukes mye, kan rengjøres oftere, det vil si man går fra rutinerenhold og over til behovsstyrt renhold. – Tork Vision Renhold, er en digital løsning for renholdsbransjen, som hever kvaliteten på renholdet, hygienen og ressursbruken i Helsehusene til et helt nytt nivå, sier hun.

For renholderen

For renholderne betyr «Tork Vision Renhold» at de kan jobbe smartere, ikke hardere. De opplever mindre stress og kan fylle opp vognen sin med nøyaktig det de trenger. Og renholder slipper å sjekke dispensere som er fulle, og bruke unødvendig tid på disse. Det gjør at arbeidet føles mer meningsfylt.

For lederen

Driftsleder ved Region Nordhordland Helsehus, Tord Borge, forteller at Tork Vision Renhold er en enkel og god kommunikasjons-plattform mellom driftsleder og renholdere. – Vi har fått et enkelt og effektivt verktøy til å ha oversikt over renhold og dispensere. – Og vi bruker Tork Vision Renhold i driftsmøter med renholderne for sammen å øke kvalitet og effektivitet på renhold. RNH har spart penger på systemet, sier han.

For Helsehusene

– Vi har mange kunder innen næring eller offentlige bygg, forteller Nina- Monica Johnsen. Allikevel er det innen
Helsehusene interessen har vært størst, sier hun. Pandemien lærte oss at hygiene, der det ferdes mange brukere og ansatte, er uhyre viktig.

– Med vår teknologi blir kvaliteten, hygienen og ikke minst oversikten så utrolig mye bedre, enn det som var tilfelle før.

Sjekk gjerne hjemmesiden vår og ta kontakt for en presentasjon av løsningen, avslutter hun.

Tork tilbyr profesjonelle hygieneprodukter og – tjenester til kunder i alle bransjer over hele verden. Tork er et globalt varemerke innen Essity. Tork Vision Renhold gir data i sanntid slik at du kan identifisere når og hvor det er behov for refill i lokalene dine. Renholder kan jobbe smartere og sikre den nye hygienestandarden.

Les mer på tork.no

Next article